Cautare

4076 de rezultate pentru "accidente rutiere 30 12 2010 in tulcea" (3.30 secunde)
Sulina era in urma cu un veac si jumatate un port fluvio-maritim de o importanta strategica continentala, orasul de la varsarea Dunarii in Marea Neagra constituind in acea perioada subiectul unor conventii intre marile puteri europene care decideau soarta batranului continent.
Compania Romanian Retail Development (RRD), care a anuntat recent investitii de 500 milioane de euro in proiecte imobiliare pe piata romaneasca, va construi un centru comercial in Tulcea, primul de acest gen din oras.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
USL trebuie sa devina o masinarie electorala incepand din ianuarie 2012 USL trebuie sa devina o masinarie electorala incepand din ianuarie 2012, a declarat, joi, la Tulcea, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca suprapunerea alegerilor locale cu parlamentarele este un act ‘‘nedemocratic‘‘ si ‘anticonstitutional‘‘.
Reprezentanti a 12 tari europene, membri ai Biroului Politic al Conferintei Regiunilor Periferice Maritime (CRPM) au participat sambata, 25 iunie a.c. la Tulcea, la seminarul "Turism durabil in zone naturale protejate”.
Se pare ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea sa castige pariul cu evazionistii, indiferent in care sector se afla acestia. ... Amenzi si confiscari de peste 100.000 de dolari in numai doua luni ale sezonului estival.
Pentru ca Dunarea a inundat suprafete intregi de teren agricol, culturile se sufoca, ceea ce influenteaza in mod cert pretul.
Ieri a fost inaugurata la Tulcea noua Gara Fluviala, o cladire complet refacuta si caracterizata de cei prezenti ca fiind o adevarata bijuterie arhitectonica.
Societatea galateana a recuperat de la ministerul de resort 170.000 de lei pe care institutia refuzase sa-i plateasca in contul uneltelor pescaresti livrate unor pescari din Tulcea. In urma ordinului ministrului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor nr.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca pana pe 31 august va efectua controale pe Litoral si in Delta Dunarii. Anuntul a fost facut de catre presedintele ANPC, Dan Vlaicu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri, 4 iulie in statiunea Olimp.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 25.000 lei postul de televiziune Realitatea TV pentru emisiunile din ultima saptamana de campanie electorala si pentru productia "In realitate esti mai bun", realizata de Mihai Tatulici si difuzata in preziua alegerilor, informeaza Agerpres.
Senatorul Trifon Belacurencu a transmis un drept la replica, al carui text ar dori sa apara in media centrala, deoarece conducerea Realitatea TV a refuzat sa publice replica sa la un neadevar rostit pe postul tv mai sus mentionat.
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
in Delta Dunarii Primaria orasului Sulina, primaria comunei Sfantu Gheorghe si primaria comunei Chilia Veche au solicitat S.C. ... sa mareasca numarul de curse pe aceste relatii, in vederea asigurarilor de transport ale populatiei pe parcursul intregului an. In acest sens, reprezentantii S.C.
Alina Ciobanu) La 50 de km de Tulcea se afla Gura Portitei, un sat pescaresc transformat in statiune, dedicat celor care vor sa cunoasca o zona virgina de coasta a tarii.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta al judetului Tulcea a fost solicitat sa intervina, in noaptea de vineri spre sambata, in zona localitatii Mila 23, pentru cautarea unui barbat in varsta de 25 de ani, care a cazut dintr-o barca in Dunare, potrivit unui comunicat al ISU Tulcea, scrie News.ro.
Raluca Bereza de la Deltaica - Traditii Sanatoase din Tulcea participa cu un stand cu produse de calitate la Targul de Turism organizat la Romexpo in acest week-end.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
google-analytics.com